O.S.K Kubmesterskab i Slotssøen i Nyborg 30/5-2010

OSK Klubstævne i Slotssøen i Nyborg 30/5- 2010

Egentligt skulle søndagens afdeling af klubmesterskaet have været fisket i Davinde sø. Men da den ikke havde fisket godt under testfiskeri, var dagens stævne flyttet til Slotssøen i Nyborg.
Opmødet var ganske pænt med 7 seniorer og 3 senior begyndere. Vejret var til gengæld dårligt med regn under stort set hele stævnet.
Fiskeriet var også svært med mange døde perioder og meget forsigtige hug.
Der blev fisket både pole, take a part og bundmede, men alligevel havde de fleste svært ved at få rigtig gang i fiskeriet.
På kanten mod broen ved kanalen havde Viktor dog fået godt gang i fiskeriet, og endte som suveræn vinder med 80 fisk og 7,80 kg. Han fangede blandt andet 3 rimter og en del skimmers.
Mark fangede 2 blanke havørreder og Nicklas en lille bækørred. Allerede inden indvejningen vidste de fleste, at mange af vægtene ville komme til at ligge tæt.

Resultaterne:

Senior begyndere
1. Nicklas 0,280 kg
2. Jesper 0,230 kg
3. Ingo 0,120 kg

Senior
1. Viktor 7,80 kg
2. Mark 2,00 kg
3. Rasmus 1,70 kg
4. Kasper 1,69 kg
5. Ole 1,26 kg
6. Stig 1,07 kg
7. Andreas 0,78 kg

4 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Hvad blev der egentlig fanget under testfiskeriet i Davinde Sø? Jeg synes ikke det virker som om der er andet end nogle få skaller og aborrer, der er værd at komme efter?

 2. TK
  TK says:

  Det var Mark og jeg som var der nede og teste, ved ikke om vi var fortiligt ude, men vandet var koldt da den er op til 14 m dyb, og så er søen blevet 4 til 5 gange så stor som den var i sommers, så fiskene er vel blevet spret mere ud, men har tænkt mig at teste den et par gange i løbet af sommeren.

 3. TK
  TK says:

  Jeg har selv prøvet at fiske i Davinde sø for et par år siden og der var der store skalle på 500-800 gram ok det var også på en varm sommeraften, og jeg fik denm på 5 m pole, så jeg er ikke så bange for der ikke er fisk men tror vandet skal værre lidt varmer, vi snakkede med en lokal geddefisker og han sagde at der er karper, suder, karusser og aborre gode aborre, men som sagt søen er blevet størrer så fiskene er nok spredt ud over det hele nu

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.