Klub-VM Polen, Update 1, lørdag

  NY
 • 0
 • 1

Så er Team Preston Kolding officielt på plads i Poznan, Polen, og er ved at lade op til klub-VM næste weekend.

Peter Larsen og Kasper Mortensen var sendt i forvejen, og sørgede for at holde os orienteret om udviklingen i fiskeriet i Poznans ro-stadion, kaldet Lake Malta.

Ole og jeg kørte sammen, mens Simon og Casper deles om udgifterne til Caspers Touran. Vi forlod DK kl. 04.00 i morges, og satte kursen mod Poznan.

Efter et stille og roligt ræs over de tyske motorveje, med enkelte pitstops, stod vi kl. 12.30 i Tomas Horemski’s shop i Poznan, og sugede til os af nye indtryk. Meldingen fra Peter Larsen & Co, var at de havde fået 2-3 karper hver, men at der var begyndt at komme gang i fiskeriet lidt inden vi var ankommet til shoppen.

Efter at have forsynet os med lidt nyt grej (vi køber grej som kvinder køber sko), kørte vi ned til Lake Malta, og det var Peter Larsen og Kasper Mortensen i absolut strålende humør, da der max gik 20 sekunder fra flådet ramte overfladen, til en ny karpe sad på krogen. Vi var selvfølgelig ret interesserede i at prøve, så de 4 nye fik hurtigt tiltusket sig en prøvetur med Kaspers og Peters stænger, og vi fik da også karper, fine karper endda, mellem 1 og 3 kg.

Efter endt “indvejning” og foto-shoot kørte vi hjem til vores sommerhus og er p.t. igang med at lægge skumle planer for i morgen.

Ny update følger formentlig søndag aften.

4 replies
 1. Katrinehaugnes
  Katrinehaugnes says:

  ja enten det eller så sover de sku alle sammen…
  men kan sige så meget jeg ahr snakket med min far og han siger de ikk kan finde noget net der nede så de har lidt svært ved at sætte billeder ind og gi update…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.