Klub-VM Polen, update 3, mandag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26

Så var det endelig tid til at vi blev sluppet løs på konkurrence-strækket, og lodtrækningen endte således at vi startede i boks D1. Den ligger på modsatte side af hvor vi havde det gode fiskeri, og der var spekuleret en del i at dette stræk var godt til skaller og skimmers, pga. dybden.

Vi aftalte om morgenen hvordan kagen skulle skæres, således at ikke alle sad og fiskede efter krarber, men også at der blev fodret lidt efter skaller. Derudover fik vi også rigget matchstængerne op, for at se om det var lettere at få fisk derude.

Lad det være sagt med det samme, der var langt imellem fiskene, og vi havde i omegnen 4-10 fisk pr. mand, altså ikke noget at skrive hjem om. Ole var dagens mand i skysovs, da han fik en karpe på match, hvilket var rigeligt til at slå os andre med betragtelig margin.

I 2. heat prøvede vi lidt forskelligt af, for at se om det kunne give lidt fisk, men vi blev kraftig forstyrret af et tordenvejr, så vi pakkede hurtigt. Heldigvis havde vi nået at pakke vores TAP væk inden uvejret kom, for det blæste så meget at vores parasoller bukkede fuldstændigt sammen, topkits blæste ud af stangholderne og Oles køletaske tog på sejltur. Flere lande mistede spande, som man kunne se sejle rundt ude på søen.

Vi sluttede dagen af med at besøge Tomek i shoppen, og vi igen brændt lidt Zloty af på noget grej der var helt uundværligt 🙂

Tirsdag skal vi sidde i E-sektionen, og så må vi se om der er mere at komme efter her. Vi nyder det i hvert fald….Klub-VM Polen, update 3, mandag

Så var det endelig tid til at vi blev sluppet løs på konkurrence-strækket, og lodtrækningen endte således at vi startede i boks D1. Den ligger på modsatte side af hvor vi havde det gode fiskeri, og der var spekuleret en del i at dette stræk var godt til skaller og skimmers, pga. dybden.

Vi aftalte om morgenen hvordan kagen skulle skæres, således at ikke alle sad og fiskede efter krarber, men også at der blev fodret lidt efter skaller. Derudover fik vi også rigget matchstængerne op, for at se om det var lettere at få fisk derude.

Lad det være sagt med det samme, der var langt imellem fiskene, og vi havde i omegnen 4-10 fisk pr. mand, altså ikke noget at skrive hjem om. Ole var dagens mand i skysovs, da han fik en karpe på match, hvilket var rigeligt til at slå os andre med betragtelig margin.

I 2. heat prøvede vi lidt forskelligt af, for at se om det kunne give lidt fisk, men vi blev kraftig forstyrret af et tordenvejr, så vi pakkede hurtigt. Heldigvis havde vi nået at pakke vores TAP væk inden uvejret kom, for det blæste så meget at vores parasoller bukkede fuldstændigt sammen, topkits blæste ud af stangholderne og Oles køletaske tog på sejltur. Flere lande mistede spande, som man kunne se sejle rundt ude på søen.

Vi sluttede dagen af med at besøge Tomek i shoppen, og vi igen brændt lidt Zloty af på noget grej der var helt uundværligt 🙂

Tirsdag skal vi sidde i E-sektionen, og så må vi se om der er mere at komme efter her. Vi nyder det i hvert fald….

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.