Klub-VM Polen, update 4, tirsdag

Efter tordenvejret mandag var vi nu tilbage på sporet med høj solskin, 25 grader og let til frisk vind, ikke dårligt vejr at fiske i. Tirsdag sad vi i E-sektionen, og her var der lagt op til et nordisk topmøde, da vi sad mellem Norge og Sverige.

Efter der knap så gode fiskeri mandag havde vi spredt taktikkerne lidt mere ud, for at se om der var noget der virkede bedre end andet. Ole og Kasper sad med match, jeg selv og Casper sad med TAP på 2 distancer, mens Simon og Peter prøvede en kombi af match og TAP.

I dag fik vi vores agn til tiden, og tilmed det vi havde bestilt, så lige så dårlig som agnmanden havde været i går, lige så god var han i dag. Vi delte agnen op imellem os, igen på en måde så vi fik prøvet lidt af hvert.

Kl. 10.30 gik vi igang, og der var ikke fisket ret lang tid inden de første bukkede TAP ned ad strækningen viste at der var karper på, og hos os selv fik Simon ret hurtigt en karpe på, der desværre satte sig i en stor grødeklat inde foran land, og gik tabt.

Fiskeriet var bedre end mandag, men ikke meget, vi manglede i hvert fald at få noget mere konstant fiskeri i gang. Dog var det positivt at vi alle havde enten kontakt med, eller fangede minimum 1 karpe. Dagens mand i flødesovs var Casper Kærgaard, der beholdt den gule førertrøje med 2 karper og ca. 4 kg, hvilket ville have givet ham en pæn sektionsplacering, hvis det havde været til konkurrencen. Simon havde laveste vægt med 900g. Næsthøjeste vægt var Peter Larsen, med Kasper Mortensen, Rikard og Ole på de følgende pladser.

I 2. heat fiskede vi ca. en time, og fik prøvet nogle ting af, og det gav også ok med fisk, bl.a. et par mistede karper og 2 gode brasen omkring 5-700g til Casper og Rikard.

I morgen skal vi over på den anden side af søen, hvor der åbenbart kan være et meget bedre fiskeri, portugiserne havde i hvert fald fanget 40 kg som højeste vægt dagen før, primært karper.

Udover lidt solskolninger og overskud af lunken cola, så har vi det godt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.