Polen update fredag aften

Rikard har skrevet lidt tekst til dagens svære fiskeri. Ole havde laveste vægt på 250gr og peter larsen havde højeste på 1,5kg. Ungarn som sad ved siden af til højre havde mellem 3,8kg og 4,8kg. England på venstre side havde vægte op til 4,5kg så det var en svær dag med en uhyggelig varme på 30+ og ingen vind. Håber det bliver bedre i morgen

2 replies
 1. Karina
  Karina says:

  Super med lidt billeder derfra.

  Det skulle ikke undre mig, hvis det er Peter B på billede nr 40. – Endnu et VM hvor han forsøger at få kontakt med de lokale – og denne gang lykkedes det vist (det gjorde det jo overhovedet ikke i Holland, der løb hun jo bare videre :-))

  Held og lykke i weekenden.

  Karina

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  længet weekend med mit arbejde.

  Skulle lige tjekke medesiden inden morgenmaden, håber at I får nogle fisk på land og gerne nogle af de karper, der kan bring jer til tops – hvormange hold deltager mon ?

  Bjarne – Odense.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.