2 –dages stævne i Odense med finale i Skovsøen.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Bedre sent en aldrig – hermed lidt info om et 2 dages stævne i Odense.

Dato: 26 + 27.06.2010.

Fiskeri lørdag kl. 11.30 – 15.30 og fiskeri Søndag kl. 11.00 – 15.00.

Sted: Lørdag Odense Å inde i byen – Søndag Skovsøen v/ Fruens Bøge.

Lodtrækning: Lørdag kl. 09.00 i Ækvator Sport. Fra kl. 08.30 vil Ækvator Sport være vært med kaffe/kakao + rundstykker til de morgenfriske. Søndag kl. 09.00 v/ Skovsøen.

Deltagergebyr: Kr. 100,- for juniorer og kr. 150,- for seniorer.

Tilmelding: Hos Ækvator Sport, Nyborgvej 3, 5000 Odense C., tlf. 66112993, email: fiskegrej@aekvator.dk – senest d. 19.06.2009.

Arrangør/yderligere information: Odense Sportsfisker Klub v/ Ole Knudsen, tlf. 28990985.

Præmier: Om lørdagen bruges ½ af deltagergebyret til grejpræmier til de bedste 2-4 mandshold, afhængig af deltagerantallet. Holdene vælges ved lodtrækning jf. standspladsnummeret. Om søndagen vil det resterende ½ af deltagergebyret går til de 3 bedste indv. som gavekort fra Ækvator Sport (får hermed de største præmier), således at nr. 1 får 50%, nr. 2 får 35%, nr. 3 får 15% af præmiesummen.

Bemærkninger: Det er ikke tilladt at anvende orm i Odense Å !!. Om lørdagen fiskes der i en sektion og det er de 9 fiskere med den højeste vægt, der går videre til finalen om Søndagen. P.g.a. at landsholdsudtagelsen i Juni er blevet rykket til August, blev det besluttet at rykke dette stævne fra August til Juni, hvor vejret sandsynligvis er endnu bedre og braserne er færdig med deres leg. Skovsøen har i år givet mere jævnt med fisk og fisk til alle, idet er er kommet lidt flere skaller.

4 replies
 1. timpe
  timpe says:

  but it clashes with the snejum Island test day and the tubertini Cup in Germany … shame that this clashes with the Snejum Ø competition as this will limit participants in both comps .. i think someone should look at moving one of the events?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.