Karpehygge

    NY
  • 0
  • 1

Karpehygge

Onsdag aften i sidste uge havde Bjarne og jeg valgt at besøge en lille sø hvor vi ville fiske mindre karper. Bjarne valgte matchstangen, og jeg satsede på take-a-parten. Bjarnes fodring bestod af majs og pellets, mit foder var Betain Mussle Mix, dåsemajs og 4mm pellets. Da fiskeriet startede var det flot fiskevejr, skyet og stille, og en del karper gik og rodede i bunden. Vi fik begge rimeligt hurtigt fisk på krogen, jeg valgte dog at sprænge linen da mine 2 første karper drønede i grøde og åkander. Efter et skift til 0,18 helt ud til krogen, kunne de næste fisk holdes væk fra grøde og kom på land. Fiskene bed jævne den næste time, men da det begyndte at regne, stoppede bidelysten. Efter 3 timer trak vi fangsten på land og tog lidt billeder. Bjarnes største blev en skæller på 2,75, min største på 3,3 kg. I alt fik vi 18 kg fisk på denne hyggelige aften – hvor højdepunktet var Bjarnes kamp med træer og grene, hvor han prøvede at redde flåd og en ustyrlig karpe,men nej det lykkedes ikke 😉

Bjarne og Peter fra Team Browning.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.