Arrangement for at få flere medefiskere igang

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

3 gange i år er/var der planlagt kundemedeklub arrangementer på Fyn, hvor Ækvator Sport og Team Browning i samarbejde arrangere nogle hyggeturer, hvor det gælder om at hygge sig og fange nogle fisk samt forsøge, at få nogle nybegyndere med ud og fiske.

De 2 første arrangementer var gratis, mens det sidste koster kr. 100,- pr. deltager.

Vi har i år fisket i Tæppelandssøerne og Vissenbjerg Skovsø, især det sidste arrangement var godt besøgt, det var godt vejr og folk havde fundet fiskestængerne frem efter den lange vinter, mens det første gav nogle afbud til sidst p.g.a. sygdom og meget dårligt vejr.

Det er altid hyggeligt, bare at komme ud med medestangen og så absolut ikke skulle konkurrere om at fange flest fisk, men har tid til at gå og snakke lidt ind i mellem.

Næste arrangement bliver Søndag d. 29.08.2010, hvor vi har fået lov til at låne Sørup Sø ved Svendborg, en sø der er kendt for sin store bestand af Brasen. I de tidligere år har vi afholdt arrangementet i Oktober og det har været lidt for sent p.g.a. frosten, derfor at det rykket frem i år. Der er maks. deltagerantal på 12 fiskere – så skal du med er det ikke for tidligt, at tilmelde dig i Ækvator Sport i Odense.

Ellers vil jeg ønske jer alle en rigtig god sommer og på gensyn efter sommerferien, hvor vi måske mødes på en fisketur ??

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning / OSK´s juniorleder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.