Snerum å på toppen !

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Denne søndag var det langt op til en optakts-konkurrence i Sneum Å, hvor vi ville lave lidt pladser, og teste hvordan fiskede ville reagerer når 6 mand fiskede på samme stræk.

Da vi ankom, var det ryddet 3 pladser, så de medbragte hæksakse kom hurtigt i brug, og efter en halv times tid, fik vi lavet en anstændigt stræk, med omkring 10 pladser. Derefter gik udpaknings seancen i gang, og vi kunne starte fiskeriet kl.10.30

Vi havde aftalt på, at vi alle cuppede foder i fra start, for at undgå at kræmme fiskene – så dette blev gjort. Efter 3 minutter har Peter S. den første fisk, og Kim på den anden kant følger trop. Vi har alle fiske efter 15 min. Disse fisk var særdeles skaller og strømskaller mellem 30 og 300 g. Efter 1,5 time havde vi endnu ikke set noget til den strøm som folk snakkede om, og efter min bedste evne havde Kim, Ole og Peter s de bedste vægte (i den nævnte rækkefølge), men inden for 5 min. gik strømmen fra DØD til 8-10 g. pladeflåd. Hvilket virkede ekstremt. Dette medførte en kæmpe ændring i fiskeriet. Der kom hurtigt endnu flere fisk ind på pladserne, og folk begyndte hurtigt at fodre med hånden i stedet for med cuppe, mest for at få det ud hurtigt, men til dels også for at få fodret ned, idet mange ikke havde medbragt ler.

Det blev brugt alt fra 0,75 g poleflåd, til 10 g. pladeflåd. Jeg brugte 4 g. Schlögel, som svare til 5 g. ca.

Efter 4 timers fiskeri kunne der indvejes følgende
Hjørne pladsen Tim (kom senere) 4,35 kg.
Plads 1 Peter S 3,95 kg.
Plads 2 Ole 2,32 kg.
Plads 3 Carlo 0,971 kg.
Plads 4 Casper K 9,76 kg.
Plads 5 Kim T 3,41 kg.

BEMÆRK : Har du lyst til at fiske det mini stævne det er arrangeret på lørdag kl.8.30 i netop sneum Å, er tilmeldingsfristen ændret til onsdag aften. Maks. 15 tilmeldte.

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.