Rimte i Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

I stedet for at tage til Skt. Hans bål ved Kirken, havde jeg fået overtalt min yngste datter til at tage med på en hygge tur til Odense Å.

Vi fiskede i 1½ time og fangede 2 skaller og 3 rimter = 5 kg fisk ialt på 6 meter pole, forfodringen var ikke helt perfekt, idet hun skulle selvfølgelig også prøve at fiske og fodre, men vi fik hygget os med sodavand og chokolade.

Dagens største Rimte var på 2 kg, jeg tror at jeg skal prøve derned en dag alene med TakeAparten. Kommunen har fældet nogle træer ved Ejby Mølle, så nu er der igen pladser så vi kan sidder fra og fiske Take Apart et stykke fra cykelstien.

God sommer til jer alle.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.