Storbrasen

    NY
  • 0

Jeg har brugt en del overnatninger de sidste 2 måneder efter store brasener. Det kolde forår har bestemt ikke gjort fiskeriet lettere, og de brasener jeg har fanget har ikke været i topkondition, pga. den lange klode vinter? – eller måske er de ”bare” ved at blive rigtig gamle og er begyndt at tabe sig. Årets største vejede 7,25 kg. Den huggede tidligt om morgenen på en 14 mm boilie fisket på et kort forfang og methodfeeder. Foderblandingen jeg brugte er den der klart har givet mig flest stor brasener de sidste år ,- en blanding af Big Fish, Halibut BBQ, og 6mm Halibut pellets.

De sidste ture inden sommerferien skal bruges på jagten efter en god suder. I sommerferien skal der fiskes karper og stør i Frankrig, og forhåbentligt kan jeg finde en sø med karper i Kroatien. Når ferien er overstået vil fisketurene blive brugt på almindeligt medefiskeri efter skaller og brasener – der skal jo varmes op til DM.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.