VM-update nr. 3, Torsdag

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

I dag sad vi i boks 5, A-sektionen, også kaldet aspargesne, efter den aspargesmark som ligger bagved sektionen. Sektionen er populær blandt de lokale, og sammen med E-sektionen de bedste sektioner på floden.

Pga. varmen havde vi på forhånd besluttet kun at fiske 1 heat, og derefter pakke og køre hjem og ordne grej.

Vi sad mellem Polen og Rusland, og efter gårsdagens fiskeshow i 2. heat var vi naturligt nok klar til endnu engang at dyste med Guadiana’s karper og carassio.

Vi havde justeret lidt på vores foder i dag, og det skulle vise sig at betale sig specielt for mig, idet jeg i første dyp kunne hente dagens første karpe (ca. 500g) og i det efterfølgende endnu en på ca. 1,5 kg. Så var man da i gang… Flemming havde også en god start med 2 gode karper, og generelt kørte fiskeriet fint for mig og flemming, mens Peter og Simon hang lidt mere i bremsen. Stig fik fint med maller på TAP, og kunne fint følge med polakkerne som han sad op til.

Fiskeriet kørte jævnt for mig de første 2 timer, hvor jeg fik nogle rigtig fine fisk, bl.a. en barbe, så jeg i fremtiden også kan skrive den art på visitkortet (jeps, jeg var glad). Erfaringen er at fiskeriet er bedst den sidste time, der er det som om fiskene er gået på foderet for alvor, og Simon og Peter udnyttede virkelig dette, da de trak fisk ind i pænt tempo den sidste time. Specielt Simon var uheldig, da han på det sidste kvarter mistede 3 gode fisk. Generelt er man sikker på at få hug som man aldrig kan lande, og det handler derfor om at de hug skaber mindst muligt ravage i foderet. Det er derfor en katastrofe at fejlkroge en stor fisk lige i foderet, da resten af fiskene derfor også smutter.

Jeg havde min absolut bedste træning hernede i denne omgang, med 12,28 kg, inkl. hele 3 barber og blandet karper, carassio og maller. Simon fulgte pænt efter med 10,50 kg, Stig havde 6 kg, Peter 4,5 og Flemming 4,3 kg.

I morgen tager vi en tur i boks 27, D-sektionen, hvilket også er en udemærket sektion, så vi er spændte på om vi kan fortsætte de gode takter.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.