VM-update nr. 4, barbe-festen fortsætter

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28

Fredag var sidste træningsdag, og vi skulle igen sidde i E-sektionen (af en eller anden grund har vi ikke siddet i B-sektionen under træningen, men til gengæld 2 gange i E).

Vi sad nu helt oppe ved den ene bro over floden, og da floden er knap så bred her, så var der faktisk en mærkbar strøm. Normalt er floden så langsomtflydende at det er svært at gætte hvilken vej den flyder, men her ved broen var der altså en tydelig strøm.

Vi fandt hurtigt ud af at der var dybt, lidt mere end et top 4, og at vi fiskede på en skrænt som tilsyneladende fortsatte et godt stykke længere ud end vores TAP kunne rumme. Det måtte vi så finde en løsning på.

Vejret var også blevet et smule dårligere end de andre dage, overskyet og 2 korte byger blev det til, og det har muligvis haft en virkning på fiskene, da der ikke blev landet ret mange store fisk omkring os, heller ikke sidst i træningen. Det blev dog til en 3-4 karper og 3 barber til deling mellem os, en særlig udmærkelse specielt til Flemming, der fangede både en stor karpe og en stor barbe, og dermed har alle på holdet nu fanget barber. Derudover fik jeg selv og stig en barbe hver.

Ingen kunne dog holde simon nede, og han kunne for 4 gang ud af 5 mulige indveje dagens højeste vægt. Vi kan kun ønske ham tillykke…

Lørdagens lodtrækning er endt således:

A: Rikard
B: Simon
C: Peter
D: Flemming
E: Stig

Vi regner med at give den max. gas i morgen, om det så rækker til at kunne løfte pokalen ved vi ikke 😛

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.