VM-update nr. 5, skuffende lørdag

Det var 5 spændte fiskere der i morges stod klar til at gå ind på flg. pladser: A10, B16, C23, D26 og E4.

Det vi havde trænet til hele ugen, skulle nu udleves, og vi håbede selvfølgelig på at taktikken virkede, og at fru fortuna var med os.

Jeg selv sad på plads A10, nogle få pladser fra vores træningsboks hvor jeg havde fanget turens højeste træningsvægt, så jeg var helt naturligt godt tilfreds med lodtrækningen. Jeg startede godt den første time, bl.a. med 2 større karper (1,5 og 2,0 kg), og mine sidemænd var langt væk (Tamas Walter, Ungarn og Curro, Spanien). Jeg kunne dog ikke helt holde tempoet de sidste 2 timer, selvom jeg løbende fik mindre karper på 3-700g i nettet. Jeg følte at jeg manglede de store fisk, og ikke mindst tilbuddene, for at kunne nå helt til tops. Det blev derfor til 9,2 kg og en placering som nr. 7 til VM, hvilket jeg selv er meget tilfreds med. Jeg slog Tamas og tabte kun med 700g til Curro fra Spanien, så jeg synes selv at det var gået ok i dag.

Simon var også blevet nr. 7, bl.a. takket været en pæn stak løjer og en 1,5 kg karpe fanget med en halv time igen. Peter Larsen blev nr. 15, da han slet ikke kunne få fiskeriet til at køre på hans plads. Flemming Eriksen blev nr. 13 i sin VM-debut, men det var med lodder og trisser at det gik, da han fangede 6 fisk, hvoraf den ene var en barbe på omkring 1,5 kg. Uden den havde det set helt sort ud. Stig Thomsen blev nr. 11 med 5,5 kg, og han kunne berette om 2 tabte karper, heraf den ene på netkanten. Med den fisk havde Stig ligget langt bedre i sektionen, men sådan går det jo nogle gange 🙂

Samlet ligger vi nr. 27 for hold, hvilket vi ikke er tilfredse med, da vi føler at træningen var gået bedre end placeringen giver udtryk for.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.