Varm sommerdag i Marielund

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Lørdag d. 3 juli var dagen hvor Marielund skulle afprøves for første gang i år. Vi valgte at sidde os på de 3 pladser som er tættest på selve p-pladsen. Det var også dagen hvor Mathias skulle fiske TAP for første gang, hvilket gik okay.

Vi ankom kl.9.30 og fiskede fra kl.10.30. Fiskene var på pladserne fra start, disse var dog kun små. Efter 15 min. landede jeg min første skimmer, så skulle der satser!! klippede orm fodret, og en ordentlig snake på krogen. Dette gav dog intet, og efter 30 min fiskeri efter brasen på bunden gik jeg op i vandet igen, for at fange de mange små skaller.

efter 3,5 times fiskeri kunne vi indveje:

Mathias 1,97
Jakob 1,093
Casper 3,930

Alt i alt en rigtig god dag, men mange fisk, og høj temperatur :O

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.