Lørdagsunderholdning i trekløveren

    NY
  • 0

Jeg var som så mange andre ude at fiske i dag lørdag, en rigtig varm dag.

Jeg var denne gang blot udstyret med en flådstang, en dåse majs, lidt maddiker og ellers ingenting af alt det grej vi normalt slæber med.

Stedet var trekløveren, en af de søer der er er blevet åbnet for fiskeri SØ for Odense. Søen har fået sit navn pga. de 3 bassiner der på luftfotos faktisk udgør et trekløver.

Nå, jeg valgte at fiske i det bassin hvor der var mindst grøde, og jeg gik lidt rundt og kiggede, for at se hvilken plads der så bedst ud. På en lille pynt boblede det lystigt en 4-5 meter ude, og jeg svingede en krog med 2-3 majs under et Drennan Crystal Waggler derud, og efter et par indledende skaller fik jeg et godt hug, og jeg kunne lande en fin suder omkring kiloet.

Der blev nu fodret lidt op, desværre hjalp det ikke på suderne, til gengæld fik jeg rigtig mange skaller fra 50-300g. Jeg får dog et godt hug, som jeg først tror er en suder. Det viser sig at være en rigtig flot gråskalle på 720g. Den størrelse har jeg ikke set tidligere fra søen.

Da det begynder at blive lidt rigelig varmt, og væskedepoterne er i bund, pakker jeg sammen efter 4 timers fiskeri, som ikke gav andet end skaller resten af tiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.