Store brasen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Har været en tur forbi skanderborg i fredags for at se om der var liv i søen. Der skete ik meget de første 30 min men så fik jeg et forsigtigt hug og en stor fisk var kroget. En brasen på ca 2,5kg var røget på krogen men valgte at springe mit forfang på netrammen. Men 20 min senere får jeg hug igen og kan mærke at det er fisk i samme størrelse. De næste 2 timer ca får jeg 14 brasen på både match og bund og de 3 største fisk er hhv 4kg 4kg og 4,6kg. Da solen kom rigtig frem forsvandt fiskene desværre også så efter ca 3,5 time kan mig og en venlig kontrollør veje 34,3kg ind altså en snit vægt på 2,45kg pr fisk. Foderet var idag trabucco team master supreme og trabucco breme plus. Masser af majs og casters i foderet. Kontrolløren var helt oppe og ringe da de ik har set en brasen deroppe i meget lang tid. Han troede faktisk ik på at jeg havde nogen i nettet. Han fik 2 af fiskene til en biolog som skulle undsøge om fiskene indeholdt noget metal af en art.

Mvh søren

6 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Sindsyg fangst, hvem ville ikke gerne rive plader på 4kg+ ?

  Og ikke mindst fedt at et af de “gamle” medevande stadig kan levere, måske et DM-vand til 2011?

 2. timpe
  timpe says:

  good first hour with very healthy “FAT” roach , got too hot too fast after that for fishing close in with the 7mr but the potential once we have had some rain and a bit cooler is graet..

  i will be trying again thats for sure..

  great nostalgia fishing the old embassy world champ pegs….

 3. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Jeg Søren Et stort lykke med de flotte fisk.Det gør mig så glad at det vand er begyndt at kaste fisk af sig igen . Jeg har haft så mange gode tur ved det vand. Vedr. DM så ring jeg lige til dig . hilsen Ulrik

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.