Christian og Ulrik på besøg ved det munter dampbarn i Nyborg

  NY
 • 0
 • 1

Christian og Ulrik var i på visit ved det munter dampbarn i Nyborg. Vi skulle fiske lidt rimter , skaller og brasen i Voldgraven. Vores polske ven ….. Steen var på dupperne i dag og efter 3 plads gennemgang fandt vi det sted hvor vi alle 3 skulle fiske sammen. Der blev pakket take a part ud af alle 3 mand . Christian havde lidt problem med en 7 mtr. take a part der var ikke fisk helt derinde , så den blev lavet om til en 7 mtr. pole .efter 3 timer super fisleri med Rimter , store skaller og et par gode brasen fik vi vejet det .Christian/Ulrik havde 5,6 kg og dampbarnet havde 8,3 kg Tak Steen for en rigtig sjov dag og vi kommer helt sikkeret til Nyborg vold igen . Hilsen Christian og Ulrik

2 replies
 1. Steen
  Steen says:

  Christian og Ulrik. Det er mig der takker for en god eftermiddag på Nyborg Vold. Det var hyggeligt at sidde kun 1,5 meter fra hinanden og så fange så mange fisk som vi gjorde.
  Ulrik endnu engang: Mange tak for behagelig samtale.
  Vi ses en anden gang ved Volden.

  Voldgravens muntre dampbarn

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.