Mark’s fangst fra Skanderborg

  NY
 • 0

Jeg har fået tilsendt billedet af Mark og hans imponerende fangst på 101 kg fra Skanderborg, Tak til Mads for det.

Det er vist en af de højeste danske medevægte de sidste 10 år…

Tillykke Mark!

12 replies
 1. Mark
  Mark says:

  Hej

  Tak for de pæne ord. jeg vil gerne lige rette den nøjagtige vægt til 101.00 kr kan se den var vokset en smule. :)Tak for billedet Mads og hjælpen med at få nettet op af vandet tror ikke og TK og jeg have fået det op selv uden din Hjælp.

  Mvh
  Mark

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  Det kunne da godt være at man skulle forbi skanderborg igen, var det på bundmede at fiskene blev fanget ? Som Simon skriver, hvem ville ikke gerne over 100 kg ?. Nu mangler vi bare at få styr på det med forfodret deroppe. Men tillykke herfra, det var godt gået.

 3. breamsupreme
  breamsupreme says:

  Med en så vild fangst, så ville det da være fedt med en fangstrapport fra dagen,da det er ret sjældent, at man løber ind i så godt fiskeri! Der skulle formegentlig en del foder til at holde så mange og store fisk?

 4. henriksen82
  henriksen82 says:

  jeg er ny her på siden og ikke lige så afarend men denne form for fiskeri til taler mig megen , jeg har en plan om jeg skal ud og fiske brasner på lørdag , men det er bare det med forfoderet , hvad er best til brasner

 5. TK
  TK says:

  Kendr ikke det vand hvor du vil fiske, men Etang er et all rundt foder, men ellers noget foder der sødt og kan tage noget ang med ud, angående farven på foder kommer også an på vandet og hvor store fiskene, hvis du tænker på Skanderborg så har vi brugt lyst foder som er rimlig groft.

 6. Mark
  Mark says:

  Jeg tror at hvis jeg var dig ville jeg nok købe mig til succes enten ved at købe et færdigt lavet foder eller ved at købe indgredienser hos din lokale grejhandler da det er produkter lavet til at fange fisk med. Detter giver tit de bedste resultater, så ved du at den del er ok og så kan du i stedet koncentrere dig om selve fiskeriet. Dette er bare min ydmyge mening. go fornøjelse med det

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.