Lidt Træning. :)

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Mig Andreas christiansen og min ven Anders boye. Var tadet ud og træne lidt i slotssøen.Da vi kom sad Magnus Wohlert og fiskede. Sår vi skyndte jo os at sitte vores grej op sår vi kunne inhente magnus vi var klar sådan ca. kl 12.15 og dar hadede magnus jo et godt forspring men jeg andreas kom godt i gang med skallerne og de små skimers det gik knap sår godt for anders han kunne ikke rigtig få fiskene hen til sig men di kom da. efter 45 min. skulle magnus på wc sår vi skulle lige holde oje med hans grej sår vi var knap sår skape efter vores flåd da vi også skulle holde oje med hans grej og da der sår kom en cykel omkring vores grej kikkede jeg jo over på magnus’es grej og da jeg sår skulle se mit flåd var det væk jeg gir tilslag og det viser sig til at være en stor fisk jeg for æren af at have den på 10 15 minutter enden den kommer op til over fladen anders skynder sig hen til mig han går i vandet med mit net da den kommer op ordenligt ser vi det er en giga karpe/brasen sår kommer magnus løbende hen til ogs den nor ikke at komme op mere den falder af 2,3 minutter efter sår for vi besøg af marius en af de nye junior 20,30 minnuer får slut for magnus en gedde på han får ogs en orenlig figth på tap det går godt 5,10 minnuter sor kom den op til over fladen magnus kunne ikke rigtig nå fisken fra boksen så jeg andreas gik i vandet og tog den den vejede 3.29 jeg andreas ende med at vinde jeg fik 2.60kg magnus fik 2.30kg anders 1.60kg marius fangede 1 fisk men den bliv brugt som gedde agn fed dag hved nyborg vold ses neste weekend 🙂

4 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Andreas. Det er dejligt at læse når juniorer skriver på medesiden, blive endelig ved med det.

  Mon du skal med til DM i Nyborg Voldgrave ??

  Jeg er p.t. igang med at få samlet et hold fra OSK, men p.t. er der kun 1 tilmeldt, så det går lidt sløvt.

  Bliv endelig ved med at træne.

  Bjarne Johansen (OSK lidt endnu + Team Browning).

 2. superadmin
  superadmin says:

  Som Bjarne skriver, så et det rigtig fedt at i vil dele jeres oplevelser med os andre på medesiden. Det er lidt sjovere at følge med i hvad andre fanger, når der er flere og flere der lægger fangstrapporter op.

  Knæk & Bræk til Junior-DM, jeg kommer forbi og kigger, hvis tiden er til det…

  /Rikard

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.