En god fisk på take-a-parten

    NY
  • 0
  • 1

Onsdag aften var jeg i Vissenbjerg med take-a-parten. Jeg satte mig ved øen i håb om et godt brasenfiskeri, og måske en enkelt bonusfisk. 1,4 mm elastik, 1,5 grams flåd, 0,16 hovedline, 0,14 forfang med en 12ér krog. Foderet var Betain Mussel Mix, 4 mm pellets, dåsemajs og en masse orm der var tilovers fra DM. Efter at have cuppet de første boller foder startede fiskeriet – og der var squ mange skaller. Jeg regnede med at når der kom brasener ind på pladsen, ville skallerne trække sig lidt tilbage. Desværre ville brasenerne ikke lege med denne aften, så det blev til 4 timers kamp med sultne skaller der overfaldt alt agn der blev sænket i vandet. Aftenens fangst blev mange skaller, 7 mindre brasen, 1 suder på 800 gram – og fisken der reddede turen: en flot skælkarpe/hybrid på 4,85 kg. Hilsen Peter

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.