Panda Cup i Jensen Pool

    NY
  • 0

Det var endnu engang tid til den årlige Panda Cup mellem Ole Haugnes og jeg. Stedet var endnu engang Jensen Pool, hvor vi mødtes kl. 10.

Pga. skarvproblemer kunne vi ikke fiske i en del af søen, og vi sad derfor på et par pladser som vi ikke bruger så tit. Ole riggede op med 11m tap og Katrine på en 6m tap, mens jeg fiskede top3 og som noget nyt: method feeder.

Fiskeriet startede sløvt, men så småt kom der gang i mindre karper og guldfisk. Der var lidt pilleri på method feederen, men ikke noget vildt.

Efter at have fået fart i guldfiskene og da fiskeriet kørte jævnt for begge parter, så kom dagens første positive indslag: method feederen krøllede sammen, og efter en god fight kom en karpe på ca. 2,5 kg ind til mit landingsnet.

Så var Ole presset og han prøvede at sætte fart på fiskeriet ved at cuppe flere piller. Det lykkedes også, da Ole nu fik et godt hug, desværre røg forfanget efter et stykke tid, ærgeligt, da det ellers var en fin karpe.

Næste action kom på method feederen, hvor min 8mm boilie var blevet nappet af en god fisk. Fighten var tung i starten, og da fisken første gang viste sig i overfladen fandt vi ud af at det var en af søens græskarper. Fighten varede næsten et kvarter, nok mest fordi Ole lige måtte hjælpe med landingen, da vores landingsnet var for små. Vi brugte således et keepnet til at få fisken ind med. Det viste sig at fisken vejede 6,50 kg ligeud, og var i rigtig fin foderstand. Det var den kun 2. græskarpe fra søen, og ny sørekord.

Efter en god frokost og et par timers fiskeri yderligere gjorde vi dagens fangst op, og efter et par gode karper mere til mig efter frokost, så må vi sige at jeg ganske sikkert hev stikket hjem.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.