Billeder fra Junior DM MED FLERE BILLEDER

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29

Her er lidt billeder fra junior dm. Jeg så der var rigtig mange forældre som tog en masse billeder derover. I bedes sende dem til mig på min mail repsac11@hotmail.com så ligger jeg dem herind på medesiden.dk

Casper Kærgaard

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Casper tillykke med dine drenge, det var flot.

  Endnu et godt arrangement som Steen fik stablet på benene og sikke en opbakning blandt forældrerne i forbindelse med madlavningen, det var også rigtigt hyggeligt med fælles spisning og sovning i hallen.

  Desværre gik mit kamera i stykker, hvorfor jeg ikke har nogle billeder fra Junior DM.

  Husk der er Danehof Cup i weekenden.

  Med venlig hilsen

  Bjarne – Team Browning.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.