Browning Cup 2010

OSK var igen i år med til Browning Cup i Tyskland. Holdet var det samme som sidste år – Ole Knudsen, Viktor Smidt, Torben Kay, Mark Holmboe og Stig Thomsen, Kasper Kristensen og jeg var med for at holde dem i øerne 🙂
Traditionens tro, tog vi derned fredag eftermiddag, så der blev hygget om aftenen. Mark og Kasper kom dog først lørdag morgen, så de havde været tidligt oppe, da lodtrækningen er kl 07.00.
Programmet i år blev ændret en lille smugle, så der blev kun fisket i 4 timer og 45 min, istedet for 5 timer. Det skyldes at hotellet skulle bruge lokalerne tidligt på aftenen.

Der var i år “kun” 34 hold, fordelt over 5 sektioner.

Fiskeriet var dog ikke det allerbedste i år, om det var fordi der havde været så forhøjet vandstand indtil stævnet, eller om der var andet der spillede ind ?? Men vejret var kanon 🙂

Selve stævnet foregår jo noget anderledes end i DK.

Der er 5 sektioner fordelt 2 i Treene (kun flådfiskeri tilladt) og 3 i Eider (1 sektion kun feeder tilladt, og mener de 2 andre er frit fiskeri).
Man trækker en konvelut, hvori der ligger 5 kort, hvorpå der er sektionens nummer og der skriver man sit navn. Det udfyldes efter fiskeriet sammen med naboen, hvor der noteres hvor mange fisk der er fanget af de forskellige arter.
Det skal lige siges at fiskene skal slås ihjel, så keepnet er ikke nødvendigt. Efter fiskene er noteret på kortet, skal de så transporteres tilbage til indvejningsstedet i Schwabsted, hvor de så bliver vejet.
Mener at pointsystemet er således:
Får 100 point pr fisk, plus 1 point pr gram fisk.

Bellinge kom på en flot 6 plads, med følgende placering i delsektioneren 14-6-8-2-1 = 31 (18692 point). Kan ikke lige huske hvem der sad i de forskellige sektioner. Men Peter Hansen lavede 1, Ulrik Møller 6, og Bjarne Johansen 14. Mener det var Peter Rødsgaard der lavede 2 i hans delsektion.

OSK kom på en noget skuffende 25 plads. Med følgende placering i delsektionerne.
Viktor – 10. Stig – 14. Mark – 2. Torben – 14. Ole – 15. Total 55 (10381 point).

Her er nogle få billeder fra weekendens tur til Tyskland, ved at Niklas og Jakob også tog nogle billeder dernede, så det kan være der kommer nogle flere op.

Kaina

5 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Flot at der kommer 2 danske hold til dette stævne, klart det stævne med de stærkeste modstandere indenfor en rimelig afstand til DK.

  Dog er det mærkeligt at sidde og slå fiskene ihjel 😛

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Peter Jensen blev 8 i c sektion og det var Mads Petersen som lavede en 2 i d sektion
  det er et super stævne hvor der er præmier til de 8 bedste i hver sektion. fiskeri er både pole , match , slider , bolo , bundmede og take a part så der noget for en hver smag af fiskeri. det er et billigt stævne at deltage i så det kan anbefaldes.

 3. ulrik møller
  ulrik møller says:

  a sektion er i treene og det er kun flåd fiskeri , b sektion er også i treene og det er også kun flåd fiskeri . C sektion er i Eider hvor i dennne sektion er frit i metoderne , D sektion er Eider og kun bundmedefiskeri og E sektion er i Eider og det er kun Flåd fiskeri.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.