Brasen I Tæppelandsøen

  NY
 • 0

Søndag skulle take-a-parten luftes. Der skulle enten fiskes karper eller brasen, og da der var en slem modvind på ”min” karpeplads, valgte jeg at prøve efter brasen i Tæppelandsøen. Søen er normalt kendt for en masse småskaller, men jeg ville prøve pladsen ”ved risten”, hvor andre fiskere har fået større fisk. Jeg fodrede op med Mussle Mix, Grand Slam, 4mm pellets og dåsemajs, og pakkede herefter grej ud. Taklet var 1 grams flåd, 0,16 hovedline, 0,12 forfang, og en 12ér krog. Den første time gik med et mylder af skaller på pladsen, maddiker var umuligt, og det var også svært at komme til bunden med en orm på krogen,- så jeg valgte udelukkende at fiske med majs. Efter godt en time kom det første brasenhug, og en fisk på 1 kg røg i nettet. De næste timer gik med et fint fiskeri, dog mistede jeg en god karpe der snuppede krogen. Dagens fangst blev 14 flotte brasener og nogle skaller, i alt 13,2 kg. Et rigtig hyggeligt fiskeri jeg bestemt skal prøve igen.

4 replies
 1. TK
  TK says:

  Den ligger i Odense S 🙂

  Nej den ligger ude bag Tropegården.

  Man kører ud af Svendborbvej og dreje i rundkørselen ud af Enegrivej og finder Teknikvej og dreje af til venstre af en grusvej/sti og wupyi så ligger den der.

 2. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Ang. Tæppelandssøen.

  1. Er der ikke nogen fra OSK som ligger dette medevande op på denne side? Jeg kunne godt selv gøre det men det er nok bedre at en lokal kendt gør det!

  2. Hvilke 4mm pellet’s er gode for løs fodring til brasen?

  Tillykke med de fine fisk og den gode vægt!

  Mvh

  Elo

 3. Erland
  Erland says:

  Hej Elo

  Jeg har haft held med disse Pellets
  http://www.specimengear.dk/index.php?main_page=product_info&products_id=1730

  Sidst jeg var ude i august gav det 68,5 kg i et vand som er kendt for at være virkelig svært.
  Har før brugt Brownings Krazy krill, men min erfaring siger at de ikke er bedre end de almindelige farvede.
  Har ikke nogen sponsor der gør at jeg vil anbefale dem jeg har lagt linket ind på, men hvis du ikke har nok maddikker til løsfodring, så er de Pellets en god nødplan.
  Som krogagn brugte jeg store orm på en størrelse 12 krog. Fiskene blev hverken forvirret eller fik sædafgang, men spiste løs mens jeg pumpede den ene store bamser ind efter den anden.
  Desværre var jeg ude for et uheld da min hund spiste de sidste 15 kg af mine pellets,dog uden at få dårlig mave, så vil klart anbefale at du bruger dem, da det er skånsomt for fiskene.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.