Den Gode Gamle Gudenå

    NY
  • 0
  • 1

Så gik turen lige et smut til Gudenåen for at se om skallerne var hjemme. Det var de, sad på Stevnstrup og fik 14,5 kg på en 4 timers tid på TAP. Flotte store skaller, op til 800-900 gram. Fik flest fisk de første par timer. Efter en 3 timers tid gik de meget død, det fandt jeg dog hurtigt ud af hvorfor, min skalle blev 3 gange i træk nakket af en massiv gedde, bla. også helt oppe i overfladen. Vil skyde den til en 7 kgs penge. Sidste gang den irriterede mig nakkede den fuldstændigt min skalle og gik lidt rundt med den, og så nedstrøms. Kunne desværre godt nok ikke rigtiggtttt holde den 😉

Var forøvrigt oppe i Ryå den anden dag, fik 10,5 kg skaller, på en 4-5 timers tid, de gik først amok efter en 2-3 timers. Fik en hybrid på 1,2 kg som jeg har vedhæftet et billede af, en underlig fisk…

MVH:
Andreas Reinaug

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.