Hyggern dag i Vissenbjerg skovsø

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Jeg har haft en lille pause i medefiskeriet på en tre uger grundet arbejde, skole og andet godt. Så det var med stor glæde da jeg sammen med Kasper kunne drage hele den lange vej til Vissenbjerg skovsø i jagten på et par efterårs skimmers. Vi fik inspiceret søen for potentielle “autum hotspots” og valget faldt på var den plads længst væk fra parkeringspladsen. (Lige en lille nyhed der er blevet sat tre platforme op langs nogle af pladserne så der er blevet rigtig komfortabelt at sidde, meeen så er det jo bare lige det at man har valgt at sætte et gelænder op lige i TAP højde til irritation for os medefiskere nice one). Nå tilbage til fiskeriet. Jeg var så heldig at få førstevælger prioteten og valgte at fiske i højre side, mens Kasper fik venstre side af pladsen. Kasper kunne sidde halvanden meter længere ude end mig så han ville fiske en 10 meter TAP, mens jeg valgte 11 meteren. På den måde næsten samme distance, smart. Vi fik pakket grejerne ud og blandet vores hemmelige skovsø foderblandninger som ingen kender og aldrig ville kende til, fordi vi er så hemmelighedsfulde og dygtige, meget dygtige. Jeg brugte et halvt kg etang noir samt et halvt kg gros gardon begge fra sensas. Kasper eksperimenterede lidt ved at komme ler i foderet. Så gik start signalet vi brugte begge cuppen og fik begge cuppet tre kugler ud samt toppet op med lidt maddikker. Fiskene skulle lige indfinde sig på pladsen så der gik lige 5 minutter før vi begyndte at fange skallerne jævnt. Efter en time stod det forholdsvis lige mellem os. Vi fangede kun skaller de første par timer, men prøvede desperat at få lokket nogle skimmers hen over foderet. Så sker det!! Kasper sætter krogen i en fin fisk som vi tror er en af de større skimmers, men da den kommer op ser vi at det er en aborre på en 150-200g. Og hvad sker lige efter den første aborre så får Kasper da lige en til i samme format. Så er der pres på mig da der alligevel skal en del skaller til at indhente 3-400 gram aborrer. Kasper begynder at fange nogle mindre aborrer helt inde foran, mens jeg stadig fortsætter skimmers jagten. Vi når da lige at få et par skimmers hver da en gedde ødelægger det hele for os. Det begynder at blive mørkt og vi beslutter os for at pakke skidtet sammen. Vi får fiskene vejet. Jeg ender med 3,4 kg og Kasper “le champion du Vissenbjerg” ender på fine 3,8 kg. så alt i alt fine tre timer med fint jævnt skallefiskeri.
vi var så smarte ikke at tage billeder af fangsten…

Kærlig hilsen Victor Smidt;)
O.S.K. styrer for vildt!!

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.