Randers Regnskov

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Og nej vi fiskede ikke i Randers Regnskov, vi snakker selvfølgelig om Gudenåen ved Randers Regnskov. Kasper, Victor og jeg havde aftalt at vi skulle ud og fiske og efter en sidste sekunds ændring blev det en tur til Gudenåen, hvor vi håbede på at skallerne havde indfundet sig i store mængder ved Randers Regnskov. Vi ankom i god form til mit hjemland (Jydeland) og Kasper og Victor følte sig selvfølgelig lidt langt hjemmefra. Nej spøg til side, grejet blev slæbt ned og sat op langs vandkanten, dette skulle senere vise sig at være en stor stor STOR fejl. Jeg var så heldig at trække nedstøms kant, Kasper i midten og Victor opstrøms. Vi startede fiskeriet med en god gammeldags gang Gudenå bombning af foderkugler. Og åhh ve og skidt, der var ingen fisk overhovedet, men så pludseligt fik jeg et par skaller hurtigt efter hinanden, så fik Victor og så begyndte Kasper, og herefter gik det slag i slag de 4 timer vi fiskede, der var fisk konstant, så mange at vi det meste at tiden bare brugte en top 5 som polestang og tonsede fisk. Det var store fine skaller, og jeg fik en enkelt lille brasen/flirer og en aborre på 750 g. Vi endte med omkring 25 kg til Kasper, ca. 27 kg til mig, og ca 33 kg til Victor, “Le champion du Gudenå”. Det eneste problem der var, var at vandet steg meget, rigtigt meget. Som ses på billederne sad Victor tilsidst næsten under vandet og fiskede, Kasper var fanget på boksen, og jeg kunne heller ikke komme ind uden at få våde føder. Gudenåen er KOLD på denne årstid 🙂

MVH:
Andreas Hegner Reinau

10 replies
 1. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej i 3 . fedt at i kommer med de artikler på medesiden dem har vi manglet og et stort tillykke med de fine fisk i har fanget og sikke en dag i har haft i Guden å .mvh Ulrik Møller

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej i 3 . fedt at i kommer med de artikler på medesiden dem har vi manglet og et stort tillykke med de fine fisk i har fanget og sikke en dag i har haft i Guden å .mvh Ulrik Møller

 3. Karina
  Karina says:

  Tror der er en der skal have lavet nye bunde til sine lag – Viktor din klovn 🙂
  Bemærk at Kasper sidder med fødderne i en spand, for ikke at få våde sko.. – men tror da alligevel de blev våde efter fiskeriet.

  Drengene var da rimelig våde om tæerne da de kom hertil.
  Da Viktor blev hentet, kunne han slet ikke gå, lignede en ælgammel hjulbenet mand der havde skidt i bukserne, samt gik rundt i bare tær udenfor.. Sorry Viktor men kunne ikke lade være med at grine. Tror Anders gik bedre end dig den dag:-)

 4. Rimtekongen-Victoria
  Rimtekongen-Victoria says:

  Kan lige give et lille resume for de sidste dage. Benene havde det fint tirsdag aften, men har indtil da gået rundt som en der har skidt en ordentlig en… lagene har det fint er blevet tørret og ingen sprækker ind til videre:D

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.