De sidste småting inden Winther leauge 2 i Kolding

Lige de sidste ting inden det gør løs i Marielund søndag d.21 nov.

Sidste tilmelding til stævnet samt morgenmad til 30 kr. er søndag d.14

Der er plads til 11 fiskere. Efter en grundig gennemgang af pladserne, har jeg besluttet at et evt. parstævne ikke er aktuelt, idet vandet ikke egner sig til det, pga. vejen lige bagved vandet. Så er du interesseret i at deltage, så skynd dig at meld dig til i en kommentar under stævnet.

Dette vand kræver Dansk Statsfisketegn!

Da Marielund er et utrolig brugt vand blandt karpefiskere samt hyggemedefiskere, vil jeg på ingen måde tage ansvar for, om der op til stævnet er blevet fodret eller ligende på nogle af pladserne. Jeg opfordre dog af erfaring til, at man undlader at træne her dagen før.

Jeg håber på vi får en hyggelig dag.

Casper Kærgaard

6 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.