Årets første medetur

Efter 2 måneder med is på søerne kunne jeg ikke klare mere, og efter en o-tur efter havørreder lørdag, måtte jeg lige forbi Tæppelandssøen for at se hvordan der så ud mht. is. Et par steder med tilløb af dræn var små områder isfri, så jeg skulle selvfølgelig afsted med take-a-parten søndag. Da jeg ankom søndag skulle der lige fældes et par buske før fiskepladsen var klar, og herefter udpakning. 9 meter take-a-part, 0,6 grams flåd, en 16ér krog, og så kunne jeg fiske nær iskanten. Jeg blandede lidt Black Magic foder, og cuppede 2 små foderkugler med små ormestykker ved iskanten. Som agn brugte jeg små ormestykker – og havde medbragt lidt gammeldags melklister hvis skallerne ikke gad spise orm. Der gik kun et par minutter før den første skalle snuppede ormestumpen. Årets første fisk på land, og sæsonen i gang  Skallerne huggede jævnt, og for hver 15-20 minutter blev en lille foderkugle lagt ud på foderpladsen. Efter knap 3 timers fiskeri begyndte det at blive lidt koldt, og jeg stoppede fiskeriet. 106 skaller på land på årets første medetur – dejligt at komme i gang igen. Utroligt hvor meget jeg kan glæde mig over små skaller i januar – småfisk som jeg ikke gider fiske efter om sommeren. Håber på rigtigt tøvejr i løbet af et par uger. Hilsen Peter Hansen

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.