En tur sydpå – Nu med endnu flere billeder.

Vi var 2 mand fra Team Preston der denne weekend var taget en tur sydpå.

Vi skulle ikke fiske, men derimod hente proviant til den kommende sæson, bl.a. casters og diverse andre foderting.

Første stop på turen var hos Hengelsport Kuijpers, der er en særdeles velassorteret grejforretning, i hvertfald i forhold til danske forhold. Vi købte lidt blandede småting, bl.a. de store sier der passer til 40 L baljerne…

Derefter kørte vi om til GF Paulus der er en fiskeforretning som stort set ikke gør sig i andet end forfoder. Han sætter en ære i at have det bedste foder på lager, og det er ret vildt at se alle de blå tønder med alverdens mærkelige slags foderingredienser. Vi havde bestilt lidt blandede foderting, men vi kom bl.a. for de vacuumpakkede casters der har vist sig at holde op til 6 måneder i fryseren. Så har vi lidt hurtig agn, hvis vi bare vil ud og fiske en kort tur.

Efter at have fyldt lidt i bilen, kørte vi om til den B&B hvor vi havde booket et værelse. Vi ville sove et par timer, da vi var lidt trætte efter den 7 timer lange køretur. Om aftenen var vi til Paulus fødselsdag, og snakkede med nogle lokale fiskere, mens vi fik noget rigtig god mad og et glas vin eller to.

Vi blev anbefalet et fishery i Belgien, Le Val de L’Aisne, hvor der angiveligt skulle være voldsomt meget action, der blev talt om karper fra 4 kg og op, og om vilde fights på 3 mm elastik (ikke hollow!) med 0,25mm line til en 8’er krog, hele vejen igennem… Vi overvejer om vi skal ofre de 150 km ekstra næste gang, i forhold til kun at køre til Paulus. Link til stedet: http://www.levaldelaisne.be/ (Vi overvejer en tur derned til sommer)

Der er sikkert en del der spørger sig selv om det kan betale sig at køre helt til Holland for at hente foder og agn, og det korte svar er nej. Det koster en del at køre derned, og vi gør det kun fordi vi var en del som gerne ville have noget med dernede fra, og derfor kunne sprede denne udgift ud på flere.

4 replies
  1. superadmin
    superadmin says:

    Det er jo altid spændende at besøge nye grejbutikker, men prismæssigt var det ikke overvældende billigt, så det var begrænset hvor meget vi egentlig købte…

    Men jo, børn i slikbutikker, er nok en meget god betegnelse 😀

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.