Sidste tur til Vælbæk inden frosten kommer igen

Der var i dag tid til en sidste tur til vælbæk inden frosten kommer igen.

Dagen gik rigtig godt, jeg fangede 96 skaller og 2 små skimmers på 3 timers fiskeri. Nu krydser jeg fingre for at frosten ikke varer alt for længe, så vi kan komme igang igen.

4 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Carlo

  Det ser ud til du har haft en god tur igen idag – det ser godt ud.
  Når vi nu endelig har fået tøvejr, er det næsten ikke til at bære der er frost på vej til Danmark igen. Isen på havedammen forsvandt sidste nat (efter 80 døgn!!) – og allerede om få timer vil der komme is på havedammen igen – argh!!
  Har fulgt meget med på DMI, TV2-vejret, og en norsk vejrudsigt. Det ser ud til der er en lille chance for tøvejr igen om ca. en uge, så jeg krydser også fingre.

 2. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Ja jeg har ikke selv fået fisket i år endnu.
  Jeg har overvejet noget strømvand der vil være fiskbart selvom der var frost om natten og et par plus grader om dagen.
  Overvejer Rands å, Gudenåen eller en lille kanal eller Kolding å.
  For jeg har sgu efterhånden fiskefeber.

 3. superadmin
  superadmin says:

  Jeg vil anbefale dig at holde dig til de stillestående vande et stykke tid endnu, f.eks. Tæppeland der har fisket fint, og måske Vissenbjerg Skovsø, hvis den er ved at være isfri.

  Jeg ved at Gudenåen og Rands har været hård ved dem der har prøvet hidtil i år, inkl. undertegnede. Omvendt er der jo nogen der skal være de første, så chancen er der altid for fisk. Og når skallerne er der i Gudenåen, så er det som regel en fest 😉

 4. Karina
  Karina says:

  Der er liv i Vissenbjerg skovsø 🙂
  Viktor og Kasper har været deroppe i dag (lørdag). De fik et par kg hver, og lille knægt fra lokalområdet fiskede også med, og fik også nogle småfisk.
  Helt isfrit var den vist ikke da de ankom, men der skal jo arbejdes før der kan nydes 🙂

  Gudenåen sidste weekend viste sig fra den hårde side – Andreas, Viktor, Kasper og Stig sad ved Stevnstrup, og ikke en eneste fisk i nettet. Men der var også rigtig god strøm.. Med 50 g kunne Stig lige holde bund, de andre gutter havde ikke så store flåd, så de brugte 30 og 40 g plus en masse “overloading”, så de kunne holde bare lidt bund.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.