Tre kolde og fisk på land

Neej det var ikke øller der blevet drukket da Kasper, Jeppe og undertegnede tog sig sammen til at tage en dag i Vissenbjerg skovsø. Da vi ankom ved vandet med Brenderup traileren fyldt godt op med lir til dagen. Fandt vi ud af at der var et stort isdække på det meste af søen. faktisk var det eneste naturlige frie stykke, det ovre på den anden side af parkieringspladsen. Da dette område er fredet (p.g.a. fuglelivet) måtte vi arbejde for sagerne. vi valgte de to nederste pladser da isen her så tyndest ud. Jeg havde medbragt en vægtskive (5kg) og et langt reb så vi kunne arbejde os igennem isen. Efter en time havde vi lavet to fine pladser. En til lille Jeppe og en til Kasper og jeg. Til Jeppe havde vi rigget en fire meter polestang op som han kunne styre og som foder brugte han Gros gardon Noir self. fra sensas 😉 Jeg selv brugte etang noir fra sensas tilsat sort ler og aromix og Kasper brugte også sensas foder. Flåd str. brugte Kasper 0,4 g og jeg selv 0,3 g og som bulk havde jeg en kæde af små nr 10 hagl og 11 som dropper. Jeppe blev sat igang med fiskeriet og havde faktisk allerede fanget 3-4 aborrer inden vi “lidt ældre” fik os gjort klar til all in.
Jeg fik cuppet en mindre kugle med en lille håndfuld maddiker. Min plan var at fodre med maddiker rimelig jævnt henover dagen med en lille polecup som var fastgjort til topkittet. dette var der dog ikke brug for da vi havde fisk lige fra starten af og de kørte rimelig jævnt ind. Fiskene bevægede sig hele tiden frem og tilbage mellem vores to fodringer og det var helt klart bedre i starten at placere ens agn helt op af iskanten, da fiskene trykkede sig ind under isen. Men efter dagen skred frem kom der flere og flere fisk ind og så blev det en mindre faktor. Jeppe måtte stoppe efter ca. 3 timers fiskeri (hvor vi også lige havde en indlagt varmepause på ca. 30 min). Da blev det dog for koldt for den lille fiskekriger, men han havde nu også fanget godt med aborrer og skaller. Kasper og jeg selv forsatte en times tid endnu indtil det også blev forkoldt for os. solen gik bag træerne og så blev det koldt!! Hen ad dagen havde vi fisket rimelig lige op. Vi havde begge ca. 60-65 fisk og iblandt 4-5 skimmers hver. Der udover var det meste skaller på 10-80 g og aborrer størrelse meget, meget små. Vores fine plads nåede at få et tyndt isdække da vi var færdige med at pakke og keepnettene kunne stå af sig selv. Vi blev sat af i Aarup hos Stig, Karina og lille Anders. Her blev der hygget aftenen ud. Mvh Victor Bjerre Smidt – der skulle komme nogle billeder senere.. 😉

2 replies
 1. Karina
  Karina says:

  Kan godt lide jeres måde at lave hul i isen 🙂 Men det er jo ikke unormalt at du render rundt med diverse motionsudstyr på fisketure 🙂

  Godt at se at Jeppe også fangede fisk i det dejlige (men kolde) vejr. Om nogle år skal han nok give jer baghjul.

  Kan godt lide du skriver der blev hygget aftenen ud – syntes at en af jer gik kold på sofaen, og den anden gik kold i de nye kataloger..:-)

  Men hyggelig lørdag og søndag:-)

 2. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Godt at se, i fik fanget nogle fisk.
  Jeg skulle have været i sted i går men syntes det var for koldt.
  Jeg fisker helst ikke i frostvejr, men bare 0,5 grad er fint med mig, så jeg skal snart afsted og har jo også vinterferie i uge 8.
  Hvis i skal ud at fiske i uge 8 er jeg klar.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.