MEXICO AMOK

Jesper Larsen og hans makker, Christian har været på noget af en fisketur, der foregik i Mexico. Drengene var denne uge helt oppe på den store remskive. De fangede mere end nogle af de andre både, og det var ikke småting der kom på land.

Der blev fanget: Barracuca, Jacks, Marlin, Trompetsfisk, Rokker osv. Man fiskede 2 mand pr. båd. Oftest havde man en stang bag i båden som trak en død agn, og den anden stang i hånden, hvor man spinnefiskede med en puppers.

Når fiskene hugger, er det meget normalt de taget et udløb på 150 m. eller mere, og så er det ellers bare igang med at få svinet på land.

Jeg ved Jesper har planer at tage afsted i uge 3 næste år. Vægger dette din interesse kan du evt. kontakte Jesper, og få en fed tur ud af det.

Mon ikke Jesper har et par småting fra turen han vil videreføre til merefiskeri? Mon ikke vi ser en “gaf” ved Jespers side i 2011? 😀

Casper Kærgaard

1 svar
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Det kunne da godt være at man skulle tage langt væk om vinteren for at få noget fiskeri. Nogle seje fiskearter, dem ser vi ikke i DK når vi sidder og meder. God Søndag til alle.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.