Afbud til VM-holdet 2011

Der er kommet afbud fra 2 fiskere på VM-holdet i år. Det drejer sig om jeg selv, Rikard Jensen, samt Kim Thomsen. I begge tilfælde er det pga. familieforøgelse til september.

Jeg vil gerne fiske EM, såfremt det er muligt. Kim melder helt fra til landsholdene i år.

Derfor er situationen omkring landsholdene som følger:

VM-holdet består p.t. af Stig Thomsen, Peter Larsen og Kasper Mortensen. De sidste 2 pladser er blevet tilbudt Ole Haugnes samt Casper Kærgaard. Hvis enten Casper eller Ole ikke vil/kan, så går pladserne videre til de næste på listen.

Det efterlader under alle omstændigheder 1 ledig plads på EM-holdet. EM afholdes i år i Ulgi-kanalen i Polen i sidste weekend i juni. Pladsen bliver tilbudt til den bedst placerede fisker, der ikke allerede er på et landshold. Dette er Andreas Reinau fra OSK. Såfremt Andreas ikke vil/kan, så går tilbuddet videre til nr. 12, derefter nr. 13 osv.

Jeg håber at vi indenfor kort tid kan få de nye hold sat, så vi kan arbejde fremadrettet med planlægningen.

6 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej med jer.

  P.g.a. familien deltager jeg p.t. ikke i landsholdene, idet det tager for meget tid, når der skal trænes og forberedes. Men jeg vil gerne ønske jer begge Kim og Rikard tillykke med den kommende familieforøgelse, håber at alt går som det skal.

  Håber at I kan finde nogle gode afløsere, idet det er altid en oplevelse af komme til EM/VM og jeg tænker stadig ofte på de turer som jeg har været med til, måske kommer den tid tilbage. Men så er det ikke sikkert, at jeg kan kvalificere mig.

  Med venlig hilsen

  Bjarne Johansen

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Også tillykke herfra med den kommende familieforøgelse. Jeg kender godt til det med mindre tid til fisketure. Med kone og to børn, hus og have (og havedam), er der ikke tid til så mange ture som jeg kunne ønske mig – jeg kunne ikke nå mere end 102 ture sidste år… Nå jeg tror nu ikke jeg skal klage mht. forstående kone 🙂

 3. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Familien kommer før alt andet så stort tillykke med familie forøgelsen til både dig om Kim.

  Men hvad om nogle år kan det også være at i for mulighed for at tage børnene med ud at fiske og give jeres erfaring videre.

  Mvh Elo

 4. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Tillykke til jer begge.
  Jeg har selv haft en del fisketure med min datter Nova liggende og sove i barnestolen/klapvognen.
  Jeg husker blandt andet at jeg havde over 30 torsk på land mens hun sov til eftermiddag, på amonniakhavnen i Fredericia.
  Det var også sjovt da hun var med til lystfiskeriets dag,og jeg står og taler med en medefisker.Hun spørger så efter noget tid “er der bid når man ikke kan se flådet?” og ja der var bid og det var sjovt med en 400-500 g ål på 4m pole.

  Med lidt god planlægning for i nok også fisket lidt.

 5. superadmin
  superadmin says:

  Status er som følger:

  Casper og Simon overtager de 2 pladser på VM-holdet, således at VM-holdet består af Stig Thomsen, Kasper Mortensen, Peter Larsen, Simon Jensen og Casper Kærgaard. Ole Haugnes tager med på turen (som planlagt hele tiden).

  Simon og Casper ryger af EM-holder der dermed består af Ole Haugnes, Peter Schytt og Bo Pedersen. Derudover får Rikard Jensen den ene af de 2 ledige pladser, mens den sidste plads p.t. bliver udbudt til dem der er længere nede på listen. Ny kaptajn på EM-holdet er Simon Jensen. Claus Jakobsen har tilbudt at tage med som runner, ligesom Peter Larsen regner med at være til rådighed noget af tiden.

  Jeg er p.t. igang med at tilbyde den sidste plads på EM-holdet til de næste på listen.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.