Stippermesse 2011

Første søndag i marts er ved at udvikle sig til en tradition, da vi endnu engang var en flok danskere der havde taget den lidt lange tur til Bremen

Jeg talte det til 16 mand fra DK + en gæst i form af Daniel fra Vejle, en herboende polak.

Vi lagde selv hårdt fra land kl. 04.00 da vi kørte fra Odense, over Vejle og derefter mod Bremen. Vi kom nogle få minutter i åbningstid, og vi kunne derfor gå direkte ind i hallen, uden at der var alt for meget trafik.

Messen lignede meget sig selv, dvs. der var ikke de vilde revolutioner. Der var de store firmaer, Sensas, Browning, Colmic, krydret med et par nyheder, primært en stor stand fra Preston, samt en række af de små udstillere som også præger det tyske marked, f.eks. O&W Angelbedarf (tilbehør til bokse), Pole-doc (reparation af TAPs m.m), Eco-fishing (ler) osv.

Dem fra Team Preston var alle nede og rive i de nye TAPs, så de havde en fornemmelse af 2011-nyhederne, og der var generelt smil på læben. Carlo havde købt Tubertini’s topmodel, og det var bestemt også en lækker stang.

Jeg tror de fleste fik set en masse nyheder, og måske også gjort en god handel, og vi ses jo nok igen næste år i det nordtyske.

Tak for turen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.