Første tur i år

Så blev det endeligt min tur til at komme ud at fiske for første gang i år. Dagen startede dårligt, fordi at bilen gik i stykker på vej på arbejde. Nå, så må man bare afspasere, og kører fruen på arbejde, låne hendes bil, hente grejet i den anden bil og så ud at fiske….

Jeg havde på forhånd bestemt mig for at fiske i Odense å på Ejby Mølle strækket, for der har jeg de sidste par år haft rigtig godt fiskeri. Da jeg kommer ned til åen, kunne jeg godt se at strømmen er lidt stærkere end normalt og vandet lidt mudret. Ikke just det bedste at fiske i, men nu skulle det have en chance.

Jeg fik rigget 13 meter tap op, og 2 topkits med henholdsvis 2 og 4 gr runde flåd. Jeg fiskede dog kun med 4 gr pga strømmen. Jeg havde lavet en foderblanding af VDE secret og VDE G5, det virkede som en okay kombination, plus der kom lidt terre de Simon i også.

Nå, jeg fik startet ud med at cuppe 5 kugler foder med en del madikker i og så var det bare at vente på første fisk. Der gik godt nok omkring 2 timer før den første fisk kom i landingsnettet, en fin rimte på omkring 500 gr. Nu håbede jeg så at der var rykket en god stime rimte ind på foderet, men nej. Der gik cirka 20 min mellem hver fisk, så det virkede lidt som nogle tilfældige fisk der fandt foderet.

Men jeg endte op 3,5 kg fordelt på 4 rimter. Ikke det helt vilde på en ganske kold formiddag, men nu er jeg igang.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.