Sæsonen i Gudenåen skudt igang

Vi var 7 mand der havde valgt at tage en tur til Randers, nærmere bestemt Justesen’s plæne, der plejer at være et sikkert hit i foråret.

Vi havde fået efterretninger om at der var rigtigt mange skaller i havnen, så vi var ved godt mod, da vores små vogne trillede ned mod plænen.

Vi trak lod om pladserne, med plads nr. 1 nedstrøms (ved busken) og så ellers 2,3,4 osv opstrøms.

Det er lidt enten-eller med Justesen’s plæne, og vi var derfor lidt spændte da vi startede fiskeriet. Der skulle dog kun gå få minutter inden Simon fra plads nr. 2 havde første fisk i nettet. Der skulle gå ca. 15 minutter ekstra, så havde alle mand fisk. Så var vi igang.

Der er selvfølgelig flere måder at fiske på deroppe, og vi så meget blandet, f.eks. TAP, 7m pole, bolo og match, dog var det langt, langt mest TAP i 11 eller 13 meter. Flådstørrelserne varierede også meget, fra 3 til 15g, men de fleste endte vist med at fiske 5-8g.

Efter et par timers fiskeri var det klart at nr. 1-2-3, Casper-Simon-Kim var i førertrøjen og fangede mange fisk. I den anden ende var det primært Jesper (plads 4) og Rikard (plads 6) der fangede godt til. Daniel (plads 5) og Tim (plads 7) kom også godt med, og fangede mange fisk specielt til sidst.

Efter 4 timers fiskeri stoppede vi fiskeriet, og begyndte at veje ind. Casper besluttede at vi skulle starte med plads nr. 7, så det gjorde vi.

Resultatet blev som følger:

Plads 1, Casper: 30,25 kg
Plads 2, Simon: 26,0 kg
Plads 3, Kim: 22,5 kg
Plads 4, Jesper: 15,0 kg
Plads 5, Daniel: 8,8 kg
Plads 6, Rikard: 26,20 kg
Plads 7, Tim: 8,5 kg

Tak for en god dag, vi ses på plænen næste gang!

4 replies
 1. timpe
  timpe says:

  Now this is where i show my weakness.. i used a 10g lollipop .. how did you guys hold the float in that flow with a 6g ?? or was it a lot of hold go hold go ??

  Tips please ?

  Tim

 2. timpe
  timpe says:

  So i wasnt lacking somewhere , i had a 10g that i could block somewhat and then let it run so its all in order .. thought there was some magic i was missing,,,Great Video by the way..

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.