Årets første tur til Vissenbjerg

Mandag fik jeg uventet mulighed for en kort fisketur, og jeg valgte at tage til Vissenbjerg. Fint vejr med 10 grader og ret svag vind – jeg satte mig ved stien mellem øerne. Jeg valgte i dag at fiske med 13 meter take-a-part, 1mm elastik, 1,0 grams flåd, og en 16´ krog. Foderet var ½ kg Betain Mussel Mix, lidt orm, majs og 4mm pellets. Cuppede et par foderkugler, og startede fiskeriet. Jeg fiskede med 15 cm overdybde, og et nabhagl på bunden, og håbede at skallerne ikke var så aktive endnu. De første skaller og skimmers kom i nettet, og en time senere fik jeg en brasen på knap et kg. Efter 2½ timers fiskeri blev jeg nød til at pakke, og jeg tog et hurtigt (og ret skidt) billede af fangsten. 2 brasen på ca. 1 kg, 14 skimmers og 29 skaller – 4,2 kg i alt. De fleste fisk huggede på 2 maddiker eller en orm – majs ville de ikke æde i dag. En fin tur til Vissenbjerg i marts, der overraskede med et par pæne brasener.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.