Årets 2. tur til Vissenbjerg

Der er desværre ikke meget tid til fiskeri i øjeblikket, men jeg fik alligevel tid til en 3 timers fisketur søndag eftermiddag. Valget blev Vissenbjerg, der er hurtigt at køre til, og nem udpakning af grej med en enkelt top til take-a-parten. Jeg satte mig samme sted som for en uge siden, ved stien mellem øerne. Samme grej, tackel og foder: 13 meter take-a-part, 1mm elastik, 1,0 grams flåd, og en 16´ krog. Foderet var ½ kg Betain Mussel Mix, lidt orm, majs og 4mm pellets. I dag fik jeg kun mindre fisk, skaller og skimmers. De større fisk ville ikke hugge, sikkert fordi der havde været 3 graders frost natten inden søndag. Dagens fangst blev 3 kg, fordelt på 24 skimmers og 33 skaller. Dejligt at vi nærmer os foråret, med lidt mere varme kommer der snart større fisk på land 🙂

2 replies
  1. tokio
    tokio says:

    Hold da op, man får helt lyst til at køre en smut derned. Og hvis temperaturene stiger, som de siger de vil kan det vek ikke gå helt forkert. Måske jeg prøver en gang i næste uge.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.