Dansk Super Cup for 3 mandshold

Hej alle sammen. Mark og jeg har i dag talt sammen og vi kan forstår på folk at der ikke er tilslutning til at lave et lille hold stævne på 3 gange for at finde nye vande og for at fiske andre metoder end lige take a part . Vi har skrevet den 12.12.2010 på medesiden og vi har min. krav på 8 hold for det skal blive til nået. Vi vil hermed i dag aflyse de 3 stævner . Med venlig hilsen Mark og Ulrik

8 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Jeg kan kun sige at for mit vedkommende var stævnet ikke interessant nok til at ofre 3 fiskeweekender på det – så vil jeg hellere bruge min tid på noget andet.

  Vi er ved at være så mange at der burde være plads til flere stævner, men jeg tror det er vigtigt at beslutte sig hvad målgruppen skal være. Nogle af os deltager i rigtig meget, og hvis man skal “lokke” os væk fra det vi allerede fisker, så skal det være mere interessant 🙂

 2. Søren
  Søren says:

  Jeg synes ellers det var en super ide at få testet nogle nye vande. Håber stadig der er folk der har mod på at arrangere småstævner i søer som glenstrup og som feks VMU i vedbøl. Der er søer nok og som rikard skriver er der efterhånden en del fiskere. Der må da være nogen som ik kun gider det rulleri ;o)

 3. tokio
  tokio says:

  Det har du set rigtig Rikard!
  Det skal sgu være spændende nok, for at man gider at bruge noget af sin kostbare fisketid på det! Vi plejde også at besøge alle mulige små-søer for at afholde konkurrencer, men hvis fangsten er begrænset til 3 små aborrer og man sidder 5 mand så er glæden begrænset! Find nogle spændende vande “med fangst-garanti” og gode adgangsbetingelser – ikke 1½ times slæben med grej gennem mindre vandløb (læs grøfter)fordi der ingen stier er til trolley-kørsel! og så er der også tilmeldinger. Det kommer også an på, hvordan man “markedsfører” det.Der er ved komme flere fiskere, og der skal være noget for alle og enhver, man så behøves det heller ikke at gå op i kun elite-snak. Den smule jeg har set til udviklingen, er jeg positiv overrasket over,efter 20 år fravær fra konkurrence-området. Men ligesom dengang må vi huske at få “bredden” med! Ellers ender det igen som en lille lukket gruppe mennesker.

 4. Medefisker
  Medefisker says:

  Ja havde jeg godt hørt. Øv øv havde ellers lige glædet mig til at prøve nogle nye vande hvor vi kunne være et par stykker og så gad jeg sgu godt slæbe grejet over land og by! Ligegyldigt om hvor mange fisk der egentligt er. Plus det havde været fedt at prøve lidt flere mand heroppe længere mod nord (læs: glenstrup). Nå men så må jeg jo selv afsted.

  Håber der om nogle år er folk nok der gider slæbe gej og fiske nye steder til at der kan afholdes sådanne stævner som dette.

  MVH: Andreas.

 5. bennymus
  bennymus says:

  ok….Det regner jeg også med. Jeg er selv ivrig tap fisker og overvejer også at tilmelde mig La.udtagelsen bare for at prøve at deltage i en konkurrence. Det har jeg aldrig prøvet. Men jeg syntes også at der er for meget focus på Tap. Specielt efter at have set den engelske medefilm fra gudenåen. Match og feeder bør deltage på lige fod i alle konkurrencer. Noget som også redaktøren på Match Angler forudser vil ske i fremtiden. Jeg er klar over at alle store stævner er tap stævner og derfor er det ok at man kun fisker tap til La.udtagelsen.

 6. timpe
  timpe says:

  those films are very old, i love match rod – trotting an Avon float down a river like in the video’s — However , if you look at todays matches (including English river , Trent, Avon, Thames etc etc ) you will pretty much only see TAP – in a match where the time is tight and it is critical to fish exactly over your feed you simply can Not compete against TAP with a match rod or feeder..

  The days of me practising casting in the garden to get an edge are well and truly over if you are talking competition..

  for pleasure however its a fantastic way to fish – trotting down the edge of a good river..

  Tim

 7. bennymus
  bennymus says:

  tim… du har 100% ret. Men nogen gange er forholdne ikke til tap og man udelukker og så en masse vande som ikke er egnet til tap. En anden ting er at hvis alle kunne deltage så ville vi måske og få flere tap fiskere. Mange gange skal man lige se hvor effektiv tap kan være før man selv for lyst til at prøve. I må ikke tro jeg er ude i korstog for at ændre reglerne. Det er blot nogle tanker. Jeg elsker både tap og match.

 8. John E.
  John E. says:

  Quite interesting discussion this one, and nice to see that fishing natural opposed to commercials is gaining momentum in UK.
  going back to the topic, about the cancelled matches i think its important to recognise that there is a need for an entry level in the fishing, and entry level is NOT 15.000kr TAP nor is it 1500kr 6m pole or a 3000kr box, its more likely to be the 450kr feeder rod and 600kr 13″ match rod that the carp angler uses for passing time when carp fishing.

  The scene in DK today is for a large part fishers who had their start during the late 70.ies – mid. 80.ies, that is people in their 40.ies, and yes we do see some juniors, but as we all know you can go trough fire with a junior just to see the guy go ape when he hits 17-18, you will be lucky if 1/30 will ever sit on a box after 23.
  mind you im NOT saying ditch the juniors, im saying target group to gain this scene momentum can be people that already has passed the 25years mark and already has the basic tools. if all predictions in the unimployment statistics holds up in the years to come there will be about 180.000 more potential, just like in the 70.ies.
  now to get these folks into the matchfishing and by that create a scene wide enough to have these mixed tournament competitions, the single most important factor is the first contact.
  First contact be the guy behind the counter in the fishing shop where the carp fisher or the occasional coarseangler gets his groundbait, or the angler YOU meet when fishing at the local lake. this is the place where he can be presented with a flyer and a competition specifickly made for him and a wery carefull explanation on how things work at a competition.
  One wery important thing in this is to recognise that these fishers will NOT under any circumstance fish a match where the elite participate, they know they will be beat and they see no fun in paying for the elite purse.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.