Justesens plæne – endnu engang

Se mere på http://matchcraft.dk/content/justesens-pl%C3%A6ne-endnu-engang

Peter Schytt og jeg tog til Randers lørdag morgen, hvor vi fiskede ved Vasen om formiddagen. Dette gav dog kun gav 10 fisk. Derfor pakkede vi efter 2½ time, og tog ind på Justesens plæne og fiskede Bolo. Her fiskede vi fra kl.14.30-17.30 og Peter Schytt havde 10,89 kg og jeg havde 10,67 kg. Super fest fiskeri, hvor der var rigtig mange fisk.

Søndag var vi endnu en god håndfuld spændte fiskere, som havde taget den lange tur til Guden åen i Randers. Der skulle endnu engang fiskes på Justesens plæne, som vi efterhånden kende rigtig godt. Nu vidste man nogenlunde hvordan fiskeriet var, så der skulle denne dag afprøves nogle nye ting af.

Se mere på http://matchcraft.dk/content/justesens-pl%C3%A6ne-endnu-engang

5 replies
 1. tokio
  tokio says:

  For mig var det første gang ud ved vandet for i år, og første gang i mange år ved Gudenåen. Det var derfor ekstra sjovt at kunne deltage i gårsdagens fiskeri på plænen! Jeg hyggede mig gevaldigt, og lærte også nogen ting.
  Jeg tror, at jeg antalsmæssig havde lige så mange fisk som dem, som fik mest, men mine var allesammen “en tand mindre”. Men nu fiskede jeg også udelukkende med gule madikker i stedet for det de andre næsten udelukkende fiskede med!Er glad for at jeg ikke blev nummer “chok” med 4 kilo omkring! Det viser at en gammel “rotte” som mig også godt kan være med endnu! Kan jeg, så er der sikkert nogle andre af de “gamle” som kan! Og Casper, du må lære at skrive mit navn rigtigt!

 2. bingo fuel
  bingo fuel says:

  en lidt speciel dag hvor
  -strømmen løb opstrøms på et tidspunkt…. men så nåede simon både at være op og nedstrøms kant på samme dag.
  -åen ændrede dybde med ca 60cm.
  – åen stod 100% stille og 1 1/2 senere kunne jeg fiske med 25g bladflåd….

  men der var fisk til alle, jeg have egentligt gået og troet at de store fisk var vandret forbi, men nogle af dem er der endnu.- eller måske er de først lige kommet ?

  bingo

 3. tokio
  tokio says:

  Jeg sluttede med et 10 grams pladeflåd, som bare vil med strømmen hele tiden – det gad sgu ikke ligge stille! Jeg overvejde endda at skifte til et 20 grams! Men undlod!
  Jeg ved godt Rikard, at forskellen ikke var så stor, og med den lærdom til mig og den forspring I har med flere timer ved Åen i år skal det nok alligevel. Næste gang fisker jeg nok lidt mere frit! Men det er sikkert at majs nok gav de større fisk. Sjovt nok tænkte jeg slet ikke på agnskift – jeg fangede da en masse fisk!
  Det jeg synes var meget positiv var de mange små rimter! Når de bliver større, skal du bare se(“løjer?”)store nette fyldt med fisk!
  Strømmen gik på et tidspunkt som en jo-jo, Frem og tilbage.Og til sidst var det ikke en gang sjov – heller ikke med den tiltagende vind. Godt man ikke var ud på 13 meteren!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.