Fredagsfisketur

Lars og jeg havde aftalt en tur fredag eftermiddag. Det skulle være nemt, så det blev til en omgang skaller med 5 meter pole. Jeg selv brugte et 1,5 g´ flåd, 16ér krog, og en enkelt eller 2 maddiker på krogen. Foderet var ½ kg No1 og ½ kg Black Magic. Vi fandt et hjørne ved søen med vinden i ryggen – der var squ vind i dag!
Der var rimelig godt gang i fiskene, mindre skaller op til ca. 100 gram, og jeg var heldig at snuppe en enkelt karusse på knap et kg. Vi mistede begge en god fisk, karusse eller karpe, men de var ikke til at styre på en kort polestang. Efter 4 timers fiskeri blev der vejet – 5,5 kg fisk til Lars, og jeg fik 8 kg (229 skaller og en karusse). I weekenden skal der pakkes grej, og tirsdag kører Bjarne og jeg til Tyskland til Browning-meeting og 4 dages fiskeri.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.