Fisketure i weekenden

Lørdag havde jeg aftalt, med Reijn fra Horsens at tage en tur i Odense å, efter nogle af de “berygtede” rimter….
Fiskeriet startede langsomt, men efter 5 min kunne Reijn lande den første rimte.
Det gik stødt der ud af hele dagen, dog havde vi en død periode på 1,5 time, og den sidste time smed rigtig mange fisk af sig.
I løbet af dagen kom der også en fiskekontrollør forbi:) han blev lige og sludrede en 5 minuters tid, og cyklede så videre.
Efter fire timers fiskeri stoppede vi.

Jeg endte på 9,96kg
Reij endte på 8,3kg
Fin fisketur:)

Det blev søndag, og jeg ville gerne ud at fiske i en sø for en gangs skyld, efter alle turene til Gudenåen samt Odense å. Jeg blev enig med mig selv om at tage en tur til Vissenbjerg skovsø, da den havde fisket godt (inspireret af Peter Hansens fangster).
Jeg trillede ned mod standpladserne i 18 graders varme med fuld oppakning cirka kl 11. og begyndte at fiske kl 11.45. Men inden jeg kunne gå i gang måtte jeg lægge øre til nogle jægere/hundeejere…
Nå men, jeg pakkede min 13 meter TAP ud, da jeg syntes, at det nok var en god idé at prøve det i stedet for de sædvanlige 11m. Mit top-kit blev rigget ud med en 1grams prop og en 14’er krog.
Efter at jeg havde cuppet 5 kugler med rigeligt majs og pellets i, var det bare at vente, men jeg kom ikke til at vente længe, da der allerede efter 2 min var en lille glupsk skalle, der havde taget mine 2 madikker, og den hang og dinglede ned fra min krog:)
Anden gang jeg “shippede” ud ville jeg prøve med en majs, det kunne jo være, at det kunne få skallerne til at holde sig væk, men nej.
Efter jeg havde fisket i 4 timer var jeg meget frustreret, da de dumme skaller havde taget ikke bare 1 men hele to majs på en 12’er krog.
Det endte med 5 skimmers(meget små) og 60 skaller. Hvilket gav cirka 2,5kg.

Udemærket dag, men noget træls fiskeri, med mange aktive gedder og tusindvis af skaller :D.

efter begge fisketure fik jeg tid til at lakkere flåd:)

Morten Gnalling.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.