Første tur i år

Fredag den 8/4 blev det tid til første medetur i år. Jeg valgte jels da man kan køre lige ned til fiskepladsen og det kan vi jo godt li. Riggede kun en 6m pole til da det stormede helt vildt. Jeg havde blandet 2kg sensas foder hjemmefra så var hurtigt igang. Havde håbet på lidt skaller men kiggede lidt da jeg fik første fisk op, som viste sig at være en brasen. 2 timer efter stopper jeg pga den efterhånden orkanagtige vind og det ender med 7,8kg fordelt på 10 brasen. Den største på 1,4kg.

Lørdag tog jeg 3 timer i søgård med matchkæppen. Svært fiskeri med småskaller. Igen kørte jeg med en sensas blanding og det blev til 3kg af de små sataner.

Søndag var det igen jels. Nåede at fiske 2 forskellige steder i midtsø og 1 sted i nedersø med en samlet fangst på 1 skalle!!! Fiskede 7mtr pole, Match og feeder men intet virkede. Bare ik godt nok

Mvh Søren

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.