Stevnstrup

Kasper og jeg var i et smut i Gudenåen i lørdags, Super dag i super vejr! Helt sommer agtigt. vi fiskede først en 3,5 time på Stevnstrup hvor der var godt med fisk, det svingede dog meget, mest skaller og nogle få rimter. En god rimte på en halv kg’s penge til Kasper. Alt i alt blev det til 12 kg til Kasper og 8,5 kg til mig. Fiskeriet var TAP 11m. og variende flåd vægte.

Da vi havde fisket på Stevnstrup kørte vi ud til en anden plads ved Gudenåen og hyggede lidt med lidt bundmede. Vi fiskede indtil det blev mørkt og havde hver over 4 kg, lidt mere til mig end til Kasper. Mest almindelige fine Gudenå-skaller, dog 1 rimte på 650 g og en rudskalle på 650 g til mig, og så fik Kasper et par små skimmers lige da det var blevet mørkt.

Alt i alt en super fed tur!

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.