Vidåen med Blå Stue

Sidste weekend var vi nogle stykker der valgte at fiske noget andet end lige Gudenåen. Gudenåen er det dejligt fiskevand, men vi har også givet gas deroppe hele foråret, og vi valgte derfor at køre sydpå og fiske Vidåen i stedet.

Vi var 4 mand der fiskede lørdag og 5 mand der fiskede søndag. Begge dage blev brugt ved Rudbøl Camping, hvor vi i bragende solskin hyggede os gevaldigt.

Fiskemæssigt var lørdag en hård nyser, da kun en af 4 fangede ok med fisk. Resultatet blev derfor ca. 2 kg, 2 fisk, 1 fisk og 1 fisk. Vi havde nok ikke brugt søndag samme sted, hvis vi alle havde 1-2 fisk.

Vi valgte dog at fiske søndag samme sted, og fodringen dagen før havde hjulpet, for der var sådan set masser af fisk. Desværre var de ikke voldsomt store, så der skulle mange fisk til et kilo. Bedste mand på dagen var Simon med ca. 3,5 kg på 4 timer, med Kim, Rikard, Casper og Ole på de følgende pladser.

Fiskeriet var klart sværere end forventet, men sådan går det jo nogle gange.

Billeder følger når jeg får dem fremkaldt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.