På tur i Nyborg

Jeg har i dag været en tur i Nyborg voldgrav, mere præcist sagt
Revalins broen(kan ikke huske om det var det den hed xD men det går nok). Jeg havde spurgt Andreas fra Nyborg om han ville med en tur, så kunne han jo være guide :), det sagde han ja til og vi mødtes kl 11:00 ved breden.

Vi blev enige om at sætte os rimeligt tæt på selve broen, da han havde set mindst 6 rimter og brasener i området, inden jeg kom. Jeg pakkede 11 meter tap ud og han pakkede sin tap ud i fuld længde, hvilket var ca. 9 meter.
Vi fik hurtigt pakket resten ud og vi gik i gang med at fiske, og det skulle vise sig at der var fint med fisk at komme efter. Jeg startede hårdt ud med at fange en rimte på 700-800 gram og lidt skaller op til 200gram, mens han fik nogle få op til 150gram.
Efter cirka 2 timer havde vi fanget halvt/halvt af skaller og rimter, men rimterne var ikke særlig store maks 300gram. Ud over det undrede vi os over hvor brasenerne blev af?

EFter yderligere et kvarter kom Steen og Mathias forbi, de skulle da lige se hvordan det gik:), på det tidspunkt havde vi begge nogle problemer med mindre skaller og rimter på kun 50 gram. Vi fik snakket lidt med dem, og Steen fortalte også lidt om, at han skulle på en karpetur fra onsdag til søndag her i påsken, hvilket lød meget spændene, men ak, man kan jo ikke nå alt!

Efter lidt tid tog de afsted igen og så begyndte det at spidse lidt mere til med det fiskemæssige! vi begyndte begge to at få langt størrer fisk fra 150gram-400gram, og jeg fik en rimte på 1,2kg!
Det fortsatte kun kortvarrigt og vi kunne indveje efter godt 4 timers fiskeri.

Jeg fik 8,38kg og Andreas fik 5,72kg.

Alt i alt en super hyggelig dag i Nyborg, tak for turen til Andreas. Skulle det være en anden gang er jeg frisk!

Morten Gnalling

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.