Så var vi i Harndrup

Søndag d. 17/4 var Kasper the bream king og jeg i Harndrup sø (den lille). Vi havde inden da gået en tur rundt om hver sø og spottet mange skaller i overfladen. Vi valgte dernæst sandstranden i den lille sø som vores plads. Vi riggede begge 9 meter take a part frem. Jeg fiskede ud til grenene i højre side og Kasper fiskede til venstre. Efter en times tid plukkede Kasper lige en brasen på ca. 1,2-3 kg hvor jeg så begyndte at fange lidt skaller nice ;). Med en time igen fik jeg en hårdt fightende fisk på krogen og det viste sig at det var en fin lille ål som havde taget mine to maddikker. Kasper endte op med ca. 3 kg og jeg endte op med ca. 5 kg på ca. 4,5 times fiskeri. Stig, Karina samt Anders hentede os og fik taget et par billeder af fangsten. God dag. Mvh Victor Smidt
billeder uploades snart.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.