Små fisk i Lyngby Sø

Idag skulle der så startes op med TAP på det sædvanlige sted i mølledammen bagved Lyngby Mølle, og vandet havde fået en smule mere farve end i sidste uge. Stedet er ikke mere end 80-90cm dybt på 13m afhængig af hvor meget vand der lukkes ud af slusen, det ene tackel var 0,8gr på 0,12 med 0.10-0.08 forfang og str.18-20 kroge til en enkelt hvid madikke. haglene sat i bulk 20cm over bunden med et enkelt str.11 hagl liggende på bunden og 6-8cm til krogen, den anden top 2 var samme setup her bare med et 0,4gr flåd og krogen nøjagtigt på bunden uden slæb.
Der blev cuppet et par golfbolde af Browning 1/3 Red Roach/Black Magic/Friture med et par madikker i og fiskene kom da også hurtigt i gang, efter et stykke tid blev det imidlertid lidt kedeligt bare at sidde og køre den ene 50gr skalle efter den anden ind, og jeg forsøgte derefter at blande en pose Grand Slam i hvilket fik foderet til at klæbe godt sammen, og mit håb var brasen eller skimmers, men de var der simpelthen ikke, egentlig havde jeg forudset at Brasen ikke var kommet ind de indre dele af vandsystemet endnu, og jeg tog derfor beslutingen at køre ud mod selve Lyngby sø, og bruge foderet der.

Lyngby Sø
Desværre var brasen heller ikke her kommet ind mod bredden endnu, tilgengæld var der sort af Løjer i str 8-10cm med enkelte større imellem “eller som det skulle vise sig nedenunder”.
3 stk løjepinde blev rigget til med “finkede” tackler, men det skulle hurtigt vise sig at fiskene var for små til at tage en hel madikke (men ikke til at rende rundt med den uden at kunne kroges) og alle forhåbninger om at lave en time rekord idag var derfor udelukket, og eneste måde at få fisk nogenlunde regelmæssigt var derfor at komme igennem stimen af micro fisk i overfladen og ned til de større eksempalrer ved bunden. så alt bly på et 1grs løje-flåd røg ned 6cm fra krogen og samtidig fodrede jeg i overfladen 3m ude med min sidste pose Sensas Rekord 515 til småfiskene, og inde på 2m distancen fodrede jeg med mit brasen foder fra før, dog var det lige siet i en pinkie si for at få alle store partikler fra.

forøvrigt meget fedt når der lige kommer en junior forbi med kameratække.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.